map

zapitvane

car

Модул за активно GPS следење
- Следење и контрола на: низ нерамнини (3G сензор), температура, влажност, ниво на гориво, Индикација за работи мотор, отворени / затворени врати и др. Можност за додавање на RFID идентификација на возачот - тип ELRF-125.
- GPS - SiRF Star III, точност на позиционирање: 5-8м.
- GSM модем: Telit GM863-GPS / Комуникација: GPRS, SMS.
- Напојување: надворешни (+9-38 V DС), вградена 950 mAh Li ION батерија (автономна работа од 10 до 72 часа).
- Вграден внатрешна FLASH меморија за 100 000 извештаи.
- Надворешна SD картичка до 2GB (FAT16).
- 3 аналогни влезови / до 3 дигитален влезови / до 2 дигитален излезови; 6 аналогни влезови / до 9 дигитален влезови / до 5 дигитален излезови.
- Димензии: WxDxH (mm) - 60х70х31 мм / тежина: 225 гр.